torsdag 18 februari 2016

Trä-ren skärbräda uppskattas!

Vi vill lyfta fram en av våra skärbrädor som kan tyckas enkel, men som i sin ödmjukhet är en riktigt, riktigt bra produkt! Vår mindre tunnare skärbräda av modell "Limpa".
Den är gjord i helt kompakt björk.
Just därför kan den inte bli särskilt bred.
För att få en skärbräda som inte slår sig för hårt och som håller går det bara att använda den mest rakvuxna mittdelen, närmast kärnan. Bredden ligger på strax under 20 cm. Det är så breda dom överhuvudtaget kan bli utan att limma dom. Man kan inte heller få ut mer än bara ett par skärbrädor på varje björk.
Så dessa "enkla" skärbrädor är egentligen väldigt exklusiva.
Här är ett blogginlägg från en av våra nöjda kunder som har förstått att uppskatta den ödmjuka skärbrädan modell "Limpa".
http://www.hojnasandra.se/projekt-plastbanta-har-startat

Dom är dessutom otroligt användbara. Tunna, lätta att flytta, otroligt bra att skära och hacka på och man kan fösa i alla hackade grönsaker och annat rakt ner i grytan från skärbrädan.
Och björkträet är enormt tåligt, naturligt hygieniskt och motverkar bakterier på egen hand om skärbrädan sköts korrekt.
Dessutom åldras dom väldigt vackert tycker jag. Bilden nedan visar en av våra äldsta skärbrädor, minst tre år gammal, med en vacker patina. Bredvid ligger den nya fina skärbrädan vi skickade till Sandra i blogginlägget ovan.
Till varje skärbräda medföljer en beskrivning av hur man bäst sköter om sin skärbräda.

Våra skärbrädor hittar ni här på vår web-butik: https://forsnashemman.se/skarbrador

Inga kommentarer: