onsdag 18 mars 2015

Nyrökt till påsk?

Vi kommer röka en extra gång inför påsken. Än finns det mycket rum kvar i röken. Så alla lokala vänner och bekanta (som är sugna på nyrökt till påsk) är välkomna att höra av sig. Ni kanske har någon bog eller fiskar från i fjol som hamnat längst ner i frysen? Perfekt för att varmröka inför en läcker påsk-middag.
Som alltid, är ni vänner/grannar och vill ha rökt till jul eller påsk (och av mycket bättre kvalitet än de "kommersiella" rökföretagen, som tyvärr måste "salta ihjäl" sina produkter på grund av livsmedelskraven, så hör av er.

Tidigare inlägg om rökning:
http://forsnashemmanvardagsliv.blogspot.se/2015/03/roker-arets-torkade-renkott.html
http://forsnashemmanvardagsliv.blogspot.se/2014/04/kallrokt-lufttorkat-renkott.html
http://forsnashemmanvardagsliv.blogspot.se/2013/09/makrill-till-middag.html

Inga kommentarer: