torsdag 10 december 2015

Årets jul-rökning

Nu är det dags att förbereda årets julrökning! Vi har plats kvar i vår fina hand-timrade rök och Husbondens rökprocedur är otroligt omsorgsfull, så det blir superfint kött av detta!! En av våra bekanta som lämnar in kött till oss varje år påstår att det är enda rökta köttet som "duger till svärmor"!!!  =D högt betyg!!!
Vår fina handtimmrade rökstuga. Liten men rymmer mer än till vårt behov. Vi röker med finaste avbarkade sälgved!
Har ni insaltat själv kan ni lämna in ända fram till den21/12 på morgonen. Sen sätter vi igång röken, så vi kommer alla ha ljuvligt, nyrökt kött som kan hämtas den 23dje och vara som allra bästa att ätas på julbordet!
Intresserade Vilhelminabor och andra i närområdet hör av er till:
Mail: forsnashemman@gmail.com

Inga kommentarer: