söndag 6 oktober 2013

Stöd Rosa Bandet

Här är ett spännande tillfälle till roligt och givande handarbete!
Vår synjunta LapplandsLisorna har fått chansen att skapa några fina mönster (stickning och virkning) för att stödja Rosa Bandet.

Det är virkade och stickade Rosa Band, som kan dekoreras med lite bling. Vi har också gjort mönster till en väninna-gåva i Rosa Bandets tecken. Dessutom ett spännande och enkelt mönster på läckra sjalar som visar att man stöder Rosa Bandet. Den breda sjalen kan användas som halsduk och den smala som halsband.
Alla dessa mönster använder ekologiskt bomullsgarn i härliga rosa nyanser. Hela paketet, garn och mönster finns hos RA-trikå (ratrika.se) som donerar en del av försäljningsvinsten till Rosa Bandet.
Klicka här för att komma direkt till Rosa Bandet-erbjudandet.
Vill du inte själv sticka eller virka ett Rosa Band så har vi några till försäljning lokalt i Vilhelmina på HantverksHuset i Kyrkstan. 
Kan du inte ta dig till Vilhelmina? Maila på yisca@acc.umu.se så kan vi skicka per brev. De vanliga Rosa Banden kostar 35 kr, de med silvertråd 40 kr och de med rocailles-pärlor kostar 60 kr. Hela vinsten doneras till Rosa Bandet!
Dessutom har vi utlottning på halsduken och halsbandet på bilden ovan. Gå till Maritas blogg och skriv en kommentar, så är du med i utlottningen! 

Inga kommentarer: